Доступність посилання

ТОП новини

Об’єктивно розслідувати зловживання у Національній академії державної податкової служби вимагає від Генпрокурора Медведька депутат Григорій Омельченко


Скандал довкола академії і її колишнього ректора Петра Мельника обростає новими подробицями.

Григорій Омельченко
Скандал довкола академії і її колишнього ректора Петра Мельника обростає новими подробицями. Омельченко звинувачує колишнього генпрокурора Святослава Піскуна, голову Верховного суду Василя Маляренка та колишнього голову Вищої Ради юстиції Валерія Євдокимова у незаконному одержанні значних сум шляхом підробки документів за ніби-то викладацьку роботу в Академії, яку тоді очолював Мельник.

Петра Мельника тричі звільняли з посади ректора, і щоразу він поновлювався на цій посаді за рішенням суду. Мельник очолює Київське облвідділення Партії регіонів і зараз добивається поновлення на роботі після чергового звільнення за наказом керівника ДПА. Він звинувачує керівництво Державної податкової адміністрації у політичному переслідуванні. Заступник директора Юридичного департаменту ДПА Людмила Ходос пояснює: “Всі його звільнення пов’язані тільки з його фінансовою та господарською діяльністю як ректора. І розмір збитків, що завдані Академії саме ним, сягають більше 15 мільйонів гривень”, - зазначила Людмила Ходос.
XS
SM
MD
LG