Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі утворений Громадянський блок «ПОРА»-ПРП».


Петро Каландирець Одеса, 23 грудня 2005 (RadioSvoboda.Ua) - Цій темі був присвячений брифінг проведений у приміщенні Національної спілки журналістів України.

Голова Одеської обласної організації партії Реформи і Порядок Семен Форшайт спростував інформацію про масовий перехід Одеської обласної організації ПРП до складу Блоку Юлії Тимошенко, яка останнім часом поширюється у ЗМІ. За його словами, за останній місяць 2005 року з ПРП вийшли лише 3 активіста, а її новими членами стали близько 200 мешканців області. До Блоку Юлії Тимошенко, серед інших, перейшли колишній лідер Партії Реформи і Порядок Володимир Курінний та нинішній начальник ЖКХ міської Ради Микола Рубля.

Лідер „ПОРИ” в Одесі Роман Девятов піддав критиці нинішній склад Одеської міськради. На його думку, з депутатів Одеської міської ради останнього скликання жоден, крім Бориса Литвака, не має морального права бути присутнім у сесійній залі після виборів 2006 року. Він також наголосив, що у передвиборчих списках Громадянського блоку «ПОРА»-ПРП», які нині активно формуються, „немає суперечливих особистостей з заплямованою репутацією”.

Член Політради Одеської обласної організації ПРП Андрій Іщенко зі свого боку розповів журналістам про конфліктну ситуацію, яка виникла між Одеськими організаціями ПРП та осередками БЮТ й НСНУ в Одеській області. Він наголосив на тому, що можливі союзники блоку «ПОРА»-ПРП» на загальнонаціональному рівні – НСНУ та БЮТ в Одеському регіоні представлені переважно колишніми чиновниками влади часів Леоніда Кучми та „не дотримуються принципів, які вони декларували під час всім відомих подій 2004 року”. Відповідаючи на питання журналістів, щодо фінансування передвиборчої кампанії блоку «ПОРА»-ПРП», Андрій Юсов зазначив, що вона буде базуватися на представниках малого і середнього бізнесу. На його думку, саме молодість та енергія є тим, що потрібно Україні на наступні чотири роки розвитку. І, що саме кандидати від блоку ПРП та партії ПОРА здатні навести лад в українському політикумі.

Андрій Юсов закликав всіх виборців Одещини пам’ятати, що у березнв 2006 року в Україні відбудуться вибори не лише до Верховної ради але і до органів місцевого самоврядування. Він звернувся до мешканців міста з проханням віддавати свої голоси лише „гідній політичній силі”.
XS
SM
MD
LG