Доступність посилання

ТОП новини

Колишній генеральний прокурор Святослав Піскун заявляє про те, що Президент Віктор Ющенко обіцяв включити його до списку Народного союзу "Наша Україна" на виборах Верховної Ради, але пізніше порушив обіцянку


З його слів, він домовився із Президентом про включення до списку ще до інаугурації Ющенка і пізніше неодноразово повертався до цієї теми у своїх бесідах із Президентом.

Про це С.Піскун заявив в інтерв''ю газеті "Дело".

З його слів, він домовився із Президентом про включення до списку ще до інаугурації Ющенка і пізніше неодноразово повертався до цієї теми у своїх бесідах із Президентом. Святослав Піскун, за його словами, зрозумів, що не буде пов''язувати себе із НСНУ після того, як Президент звільнив його з посади генпрокурора. Він також зазначив, що не вів переговорів про вступ до блоку Юлії Тимошенко.

3-го грудня на своєму з''їзді Партія регіонів включила С.Піскуна до свого списку на вибори Ради під номером 95. Піскун повідомив, що сам звернувся до керівництва Партії регіонів з такою пропозицією, намагаючись уникнути карного переслідування з боку влади.
XS
SM
MD
LG