Доступність посилання

ТОП новини

Спільне підприємство “Закрите акціонерне товариство "Укргаз-Енерго" й "РосУкрЕнерго" підписали контракт на поставку газу в Україну за ціною 95 доларів за тисячу кубометрів до 2011 року


У той же час один з виконавчих директорiв швейцарської компанії РосУкрЕнерго Костянтин Чуйченко стверджує, що компанiя може переглядати цiну на природний газ, який поставляється новоствореному спiльному пiдприємству "УкрГаз-Енерго". Iнший виконавчий директор РосУкрЕнерго Олег Пальчиков повiдомив, що формула цiни на газ як така в контрактi з "УкрГаз-Енерго" не закрiплена.


Про це на прес-конференції у четвер повідомив прес-секретар Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Едуард Занюк.

У той же час один з виконавчих директорiв швейцарської компанії РосУкрЕнерго Костянтин Чуйченко стверджує, що компанiя може переглядати цiну на природний газ, який поставляється новоствореному спiльному пiдприємству "УкрГаз-Енерго".

Iнший виконавчий директор РосУкрЕнерго Олег Пальчиков повiдомив, що формула цiни на газ як така в контрактi з "УкрГаз-Енерго" не закрiплена. Цiна газу для "УкрГаз-Енерго" визначатиметься цiновою кон''юнктурою на середньоазiйський газ, пояснив вiн. О.Пальчиков також повiдомив, що "УкрГаз-Енерго" звертатиметься до Нацiональної комiсiї регулювання електроенергетики для отримання лiцензiї на постачання природного газу за нерегульованим тарифом.
XS
SM
MD
LG