Доступність посилання

ТОП новини

“Звуки життя”: Просто про кохання.


Київ, 14 лютого 2006 року. Сімнадцять століть тому, чоловік на ім’я Валентин навіть не підозрював, що закохані згадуватимуть його кожного року - чотирнадцятого лютого. І хоча смерть Валентина - а він саме помер цього дня - обросла легендами, закохані й досі дотримуються традиції і за півмісяця до весни пишуть своїм коханим любовні листівки та дарують щось на знак своєї уваги. На що святий Валентин надихає українців? Що таке кохання? Разом з відомими та не дуже знаменитими українцями досліджують Звуки життя - просто про кохання - З Віолою Бурдою.

В той час коли багаті люди просять у магазинах до дня закоханих загорнути в оксамитові коробочки шалено дорогі каблучки з діамантами, а гламурні панянки катуються вибором між золотими та срібними годинниками, прості Українці знають де купувати подарунки своїм коханим. Розвідувала місця Леся Штогрин…

Аудіозапис програми. Перший випуск:

Актори є вібруючим нервом людства, бо відчувають все - гостріше. Актриса Ада Роговцева вважає кохання джерелом всього людського. Як його відчувати? Серцем? Чи розумом також? Що таке кохання? Популярного телеведучого Данила Яневського можна цілком вважати експертом з кохання. Майже щовечора він бажає глядачам кохатися. Чому?

Аудіозапис програми. Другий випуск:

Співучий ректор Поплавський - чи не найзагадковіша постать українського шоу бізнесу, а можливо й українського політикуму. Він - людина-інтрига, що у коханні не останній козир. Але ректор замахнувся на більше - на демографію. він вважає, що українців мусить бути сто мільйонів - звісно ж, як результат кохання.

Аудіозапис програми. Третій випуск:

Алла - заміжня людина і має двох доньок. ЇЇ вразила історія кохання подруги. Та познайомилася із чоловіком по інтернету - хотіла вивчити англійську... Поспілкувалася з іноземцем, вирішила вчити французьку - він знову запропонував допомогу, з німецькою - історія повторилася. Тепер ця сім’я знає як мінімум чотири мови, а знайомі про них говорять - це справжнє кохання.

Аудіозапис програми. Четвертий випуск:
XS
SM
MD
LG