Доступність посилання

ТОП новини

Одеса готується до Гуморини - 2006.


Петро Каландирець /images/photo/Odesa_Yumorina.jpg Одеса, 20 березня 2006 (RadioSvoboda.Ua) - Цій темі була присвячена прес-конференція представників оргкомітету свята, яке, як і щороку, очікує одеситів і гостей міста 1 квітня. Гуморина відбудеться під гаслом „Відпочинемо від політики”.

У день Гуморини в Одесі від 11.00 до 18.00 працюватимуть п”ять локальних майданчиків, на яких будуть відбуватися різноманітні святкові заходи. Її початком стане карнавальна хода від центральної вулиці Дерибасівської до Куликового поля.

Передбачається, що саме на Куликовому полі цього дня відбудеться великий гала-концерт, святковий феерверк та дискотека.

До участі у заходах в рамках Гуморини залучать студентів практично всіх вищих навчальних закладів Одеси. Про таку готовність уже заявили у медичній, морській академіях, Одеському державному університеті, Одеському політехнічному університеті, інституті Сухопутних військ, Південному оперативному командуванні Збройних Сил України.

„Навколо підготовки до Гуморини об”єдналися всі одесити. Це викликає особливу радість. У цьому ми бачимо майбутнє рідного міста”,- заявили члени оргкомітету свята.

1 квітня в Одесі відбудеться і Кіно-гуморина.

На прес-конференції стало відомо, що 28 березня у російській столиці завершать роботи з новим фільмом про Леоніда Утьосова. Перша презентація і показ фільму відбудеться саме в Одесі 1 квітня. Цього дня одесити і тисячі гостей причорноморського міста побачать чимало гумористичних кінострічок, велика частина з яких присвячена і Леоніду Утьосову.

Вже від 30 березня у всіх театральних закладах та клубах розпочнуться різноманітні розважальні заходи, присвячені Гуморині 2006 року.
XS
SM
MD
LG