Доступність посилання

ТОП новини

Представники Комітету виборців не виключають, що вибори в облраду на Львівщині можуть бути невизнані з огляду на теоретичну нелегітимність складу Львівської територіальної виборчої комісії, повідомляє кореспондент Радіо Свобода


Напередодні виборчої кампанії був ухвалений закон про місцеві вибори і на момент його ухвалення обласна ТВК уже була сформована. Її склад не перезатверджувався облрадою після ухвалення нового закону

Напередодні виборчої кампанії був ухвалений закон про місцеві вибори і на момент його ухвалення обласна ТВК уже була сформована. Її склад не перезатверджувався облрадою після ухвалення нового закону. Саме цей факт може стати каменем спотикання під час остаточного підбиття підсумків парламентських виборів.

Соціалісти уже заявили, що на п”яти виборчих дільницях Львівщини підсумки голосування сфальсифіковані. Скарги мають і інші політичні сили.

Зараз опрацьовані понад 99 відсотків бюлетенів. У обласну Раду проходять БЮТ, “Наша Україна” з невеликим відривом один від одного, Блок Костенка – Плюща, “Пора-ПРП”, об”єднання “Свобода”. Останній політичній силі прогнозують біля 10 відсотків.

Оглядачі очікують складних перемовин між БЮТ та “Нашою Україною” щодо кандидатури на посаду голови облради.
XS
SM
MD
LG