Доступність посилання

ТОП новини

Комуністи на Одещині не згідні з результатами виборів.


Петро Каландирець /images/photo/Comunisti_KPU.jpg Одеса, 30 березня 2006 (RadioSvoboda.Ua) - Перерахувати бюлетені вимагають і одеські комуністи, які невдоволені результатами голосування до облради.

За попередніми даними, на виборах до Одеської обласної Ради Компартія України набирає лише два з половиною відсотки з трьох необхідних. Сьогодні комуністи встановили біля будинку облдержадміністрації кілька наметів і розпочали безстрокову акцію протесту.

Політичні сили, які вже знають, що матимуть своїх представників в області, називають протести комуністів безпідставними.

Керівник обласного штабу Блоку Юлії Тимошенко Володимир Курінний:

„Це політичні сили, які не вміють програвати. Жодного серйозного аргументу щодо фальсифікацій виборів до облради не надано. Жодного. Багато галасу від деяких політичних. Але, перерахунок не призведе до бажаного їм результату. Обласна виборча комісія і без цього затягує час оголошення результатів виборів, перераховує практично всі мішки. І це не дає нічого...”

Тим часом результати змагань за місця в Одеській міськраді вже відомі. Переможці перегонів – це Партія регіонів, блок Едуарда Гурвіца „Наша Одеса”, Блоки Литвина, Юлії Тимошенко, Наталі Вітренко „Народна опозиція”, опозиційний блок „Не ТАК” та Соціалістична партія України. Зокрема, депутатом Одеської міськради став Нестор Шуфрич, політична сила якого не змогла потрапити до Верховної Ради. Всі, хто не пройшов, а це десять політичних партій і блоків вимагають повторних виборів.
XS
SM
MD
LG