Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі 1 квітня організують Гуморину.


Петро Каландирець Одеса, 31 березня 2006 (RadioSvoboda.Ua) - Під гаслом „Відпочинемо від політики” 1 квітня в Одесі розпочнеться щорічна Гуморина.

Під гаслом „Відпочинемо від політики” 1 квітня в Одесі розпочнеться щорічна Гуморина.

Організатори цьогорічної Гуморини сподіваються, що святкові заходи будуть цікавими як ніколи. Чимало із запланованого 1 квітня справді відбудеться вперше. Наприклад, Кіногуморина з презентацією 12-серійного фільму про Леоніда Утьосова.

Гуморина, за задумом міської влади, має стати справжнім відпочинком для одеситів після тривалих виборчих баталій. Серед гостей - гумористи Михайло Жванецький, Клара Новікова, Роман Карцев, брати Пономаренки та інші.

Вперше за багато років традиційна карнавальна хода розпочнеться з Соборної площі. Її учасники будуть крокувати центральними вулицями міста протягом трьох годин. А потім на Куликовому полі відбудеться великий гала-концерт, вечірній феєрверк.

Цікавими виглядають програми під назвою „Вареник – український продукт”, „Одеський гуморин-ленд”, „Дитяча гуморина”, концерт „Атака клоунів”.

Одесити планують взяти найактивнішу участь у Гуморині і сподіваються, що свято буде справді цікавим.

У департаменті зовнішніх зв’язків міськради кореспонденту радіо „Свобода” повідомили, що очікують як ніколи багато іноземних гостей – зокрема і з різних країн Європи. Особливо представницькою буде делегація з міст-побратимів Одеси у різних куточках світу.
XS
SM
MD
LG