Доступність посилання

ТОП новини

У Криму – бізнес-конфлікт за участі донецької компанії "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ)


Її представники заявили про спроби незаконного вторгнення з боку конкурентів на територію пам’ятки історії і культури "Новий Кучук-Кой", яка розташована на Південному узбережжі Криму і належить цій компанії

Її представники заявили про спроби незаконного вторгнення з боку конкурентів на територію пам’ятки історії і культури "Новий Кучук-Кой", яка розташована на Південному узбережжі Криму і належить цій компанії.

Прес-служба СКМ повідомила, що 1 квітня співробітники фірми "Еліта-Ялос" вторглися на територію "Нового Кучук-Кою" і демонтували паркан, що огороджував пам’ятку культури. В СКМ вважають, що дії конкурентів призвели до порушення охоронного режиму пам’ятки і це створило загрозу її збереження. Донецька компанія, якою володіє відомий підприємець і політик Ренат Ахметов, отримала у власність "Новий Кучук-Кой" у листопаді 2004 року. А в серпні наступного року Симеїзька сільрада передала частину території цієї пам’ятки в оренду фірмі "Еліта-Ялос". Представники СКМ звернулися із заявою до міліції, однак правоохоронці поки що не втручаються у конфлікт і не коментують його. Раніше кримська преса писала про незаконність передачі донецькій компанії згаданої пам’ятки.
XS
SM
MD
LG