Доступність посилання

ТОП новини

Ваш голос на “Свободі”: Хто насамперед має дбати про ліквідацію наслідків аварії на Чорнобильській АЕС?


Київ, 26 квітня 2006. (RadioSvoboda.Ua) - Хто насамперед має дбати про ліквідацію наслідків аварії на Чорнобильській АЕС? З таким запитанням Радіо “Свобода” звернулося до своїх слухачів, та гостей Інтернет сторінки.

47% з тих, хто завітав на сайт Радіо “Свобода” вважають, що Україна, 43%, що Росія, як правонаступниці СРСР. І лише 10% переконані, що про ліквідацію наслідків аварії на ЧАЕС має дбати світова спільнота.

А ось думки слухачів Радіо “Свобода” які зателефонували до нашої студії:

- Це Олексій із Києва. Треба вимагати від Росії, як головного винуватця отої трагедії, щоб вона велику частину надала для того, щоб подолати усі наслідки Чорнобильської трагедії.

- Я сліпа людина. Не можу писати, тому хочу висловити свою думку. Коли трапилася аварія японський уряд запропонував розібрати зруйнований реактор і захоронити. Для цього вони вимагали 47 мільярдів доларів. Треба знайти ці гроші за рахунок друзів з Європи та світового співтовариства.

- Росія, як правонаступниця Союзу Радянських Соціалістичних Республік повинна відповідати за це юридично, і матеріально. Іван Недобитий. Місто Львів.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG