Доступність посилання

ТОП новини

Президент України вірить, що в парламенті сформують коаліцію, яка працюватиме за європейськими правилами гри


Як сказав Віктор Ющенко в суботньому радіозверненні з нагоди святкування Дня Європи, Європа – це в першу чергу гра за чіткими правилами. На думку президента, передвиборчі слова про європейську інтеґрацію мають отримати практичне втілення. Він зазначив, що про цю інтеґрацію говорять і «Наша Україна», і Блок Юлії Тимошенко, і Соціялістична партія, і Партія реґіонів.


Як сказав Віктор Ющенко в суботньому радіозверненні з нагоди святкування Дня Європи, Європа – це в першу чергу гра за чіткими правилами.

На думку президента, передвиборчі слова про європейську інтеґрацію мають отримати практичне втілення. Він зазначив, що про цю інтеґрацію говорять і «Наша Україна», і Блок Юлії Тимошенко, і Соціялістична партія, і Партія реґіонів.

Ющенко також переконаний, що і опозиція підтримає закони й дії влади на підтримку євроінтеґраційних процесів.

Раніше в суботу депутат від Партії реґіонів Тарас Чорновіл заявив, що стратегічною метою його партії є інтеґрація України в Євросоюз. Він прогнозує, що Україна вступить до ЄС 2015 – 2018 року.

Тим часом заступник керівника БЮТ Микола Томенко заявив, що практика діяльності провідних діячів Партії реґіонів не відповідає європейським принципам. За його словами, ця практика дуже далека від задекларованих ними цінностей демократії і нагадує радше лобізм великого бізнесу. Тому, сказав Томенко на зустрічі зі студентами вищих шкіл Волині, БЮТ категорично проти участі Партії реґіонів у коаліції.
XS
SM
MD
LG