Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ та СПУ парафували проект коаліційної угоди


Документ передбачає процедуру обрання прем’єра та спікера парламенту, однак не вказує жодних прізвищ, - повідомила лідер БЮТу Юлія Тимошенко.


Документ передбачає процедуру обрання прем’єра та спікера парламенту, однак не вказує жодних прізвищ, - повідомила лідер БЮТу Юлія Тимошенко:

”Враховуючи, що ми з Олександром Олександровичем від будь-яких посад вільні, ми просто взяли на себе більше організаційних питань для того, щоб створити проект коаліційної угоди. І я вважаю, що просто це є допомога всій нашій коаліції. Ми не говоримо про те, що “приєднайтеся”. А ми говоримо про те, що проект готов до “остаточної поліровки".

Голова Соціалістичної партії Олександр Мороз заявив, що сторони узгодили усі аспекти цього документу:

“Ми вже погодили всі базові позиції. І якщо у "Нашої України" будуть відмінності - а вони, звичайно, є - ми вчора пізно ввечері одержали один із варіантів, який, я так розумію, пропонується для підписання. І ми можемо тепер вичленити звідти декілька ключових позицій, де наші думки розходяться, для того, щоб потім шукати варіант компромісу”.

Завтра лідери БЮТу, СПУ та “Нашої України” мають зустрітися з Президентом Ющенком для остаточного обговорення проекту угоди про створення коаліції.
XS
SM
MD
LG