Доступність посилання

ТОП новини

Змагання за крісло голови дніпропетровської облради триває, кандидатів меншає


Після реєстрації лідера дніпропетровських “регіоналів” Олега Царьова депутатом Верховної Ради у синьо-білих сил на Дніпропетровщині залишилась тільки одна кандидатура на посаду голови обласної ради — Михайло Разгоняєв

Після реєстрації лідера дніпропетровських “регіоналів” Олега Царьова депутатом Верховної Ради у синьо-білих сил на Дніпропетровщині залишилась тільки одна кандидатура на посаду голови обласної ради — Михайло Разгоняєв.

Про це Радіо Свобода повідомив сам Олег Царьов.

За його словами, політична сила, одним із лідерів якої він є, впевнена —саме колишній працівник “Південмашу” Михайло Разгоняєв на наступних виборах голови облради здобуде більшість голосів.

Водночас Олег Царьов каже, що “регіонали” наразі не знають, коли саме ці вибори відбудуться, адже працівники апарату облради повідомляють їм про сесії в останню чергу — у ніч перед проведенням.

ЦВК зареєструвала Олега Царьова народним депутатом 9 червня. Поки що він залишається і депутатом обласної ради – до офіційного рішення облвиборчкому. Депутати обласної ради вже провалили три спроби обрати собі керівника. За попередніми даними, від “помаранчевих” сил на це крісло, як і раніше, претендує “нашоукраїнець” Микола Швець. Він очолював облраду попереднього скликання.
XS
SM
MD
LG