Доступність посилання

ТОП новини

Народний депутат від БЮТ заявляє про "колосальний розкол" у "Нашій Україні" через розбіжності у питанні створення коаліції


Про це Юрій Триндюк заявив сьогодні на прес-конференції у Севастополі.

Про це Юрій Триндюк заявив сьогодні на прес-конференції у Севастополі.

"Насправді зараз відбувається колосальний розкол у "Нашій Україні". Тому що одна частина "Нашої України" жорстко налаштована на з''єднання з Партією регіонів, інша частина проти цього. І до речі, за деякими даними, Президент особисто не підтримує другу частину. Якраз він особисто розмовляв з тими, хто не бажає вступати в коаліцію з "регіонами" для того, щоб вони вступили.

Він просто не хоче, щоб прем’єр-міністром була Юлія Тимошенко, ось і все. Я бачу одну причину", - заявив Ю.Триндюк.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи буде фракція БЮТ приймати підтримку депутатів, які можуть відійти від "Нашої України" внаслідок її можливого розколу через коаліцію з Партією регіонів, Ю.Триндюк сказав, що "у БЮТ "відчинені двері для усіх учасників демократичної помаранчевої коаліції. Усі, хто не бажає об’єднуватися з Партією регіонів, - для них дорога завжди відкрита, і ми будемо їх активно підтримувати".

Народний депутат стверджує: "Хоча й кажуть, що Президент України Віктор Ющенко в даній ситуації "не при справах" (йдеться про переговори політичних сил щодо формування парламентської коаліції), насправді він все точно знає, до найменших подробиць".

Ю.Триндюк висловив "глибокий сумнів" в тому, що коаліція між Партією регіонів і "Нашою Україною" принесе стабільність державі, "тому що між ними є стільки суперечливих моментів... Це просто треба колосальну кількість часу, щоб прибрати їх", - сказав він.
XS
SM
MD
LG