Доступність посилання

ТОП новини

Переговори щодо створення помаранчевої коаліції завершилися, - вважає лідер українських соціалістів


За словами Олександра Мороза, БЮТ, “Наша Україна” і СПУ витратили усі шанси для компромісу: “Я думаю, що коаліція буде нормального кольору. І мова не йде про помаранчевий, або якийсь інший колір. Мова йде про те, що або буде вона демократичною за означенням, або буде у форматі Партії Регіонів і “Нашої України”. І те, і інше прийнятне для України”.


За словами Олександра Мороза, БЮТ, “Наша Україна” і СПУ витратили усі шанси для компромісу:

“Я думаю, що коаліція буде нормального кольору. І мова не йде про помаранчевий, або якийсь інший колір. Мова йде про те, що або буде вона демократичною за означенням, або буде у форматі Партії Регіонів і “Нашої України”. І те, і інше прийнятне для України”.

Якщо ж “Наша Україна” створить коаліцію з Партією регіонів, соціалісти підуть в опозицію, - переконує Мороз.

Тим часом Віктор Янукович заявляє, що Партія регіонів готова підписувати коаліційну угоду з “Нашою Україною”:

“Кольору коаліція буде жовто-блакитного, державного. Ми вже підійшли до межі, коли вже, як кажуть, консультації треба закінчувати і ухвалювати остаточне рішення”.

Натомість “нашоукраїнці” стверджують, що їм з Партією регіонів необхідно узгодити ще низку суперечностей. Роман Безсмертний:

“Дискутується ціла низка проблем - це і проблема НАТО, проблема продовження політичної реформи, проблема силових органів, проблема адміністративної системи, проблема місцевого самоврядування - ціла низка проблем, на які немає відповіді. Скажімо так: "ми пробіглися по верху, ніби-то знайшли компроміси, коли починаєш заглиблюватися - відповіді немає”.

На чергове засідання народні депутати зберуться завтра.
XS
SM
MD
LG