Доступність посилання

ТОП новини

“Звуки життя”: Дитя війни.


Київ, 22 червня 2006 року. Майже три місяці український народ чекав пологів. Майже три місяці тривожно-виснажливого стану, коли вагітна Верховна Рада ось-ось має народити. Сьогодні вранці - нарешті - немовля на ім’я КОАЛІЦІЯ побачило світ. Чи проживе воно довге і щасливе життя? Чи буде дитя здоровим і дієздатним? і чи зможуть поставити його на ноги помаранчеві батьки? про це сьогодні - у Звуках життя - “дитя війни”. З вами Надія Шерстюк.

Годину тому головуючий Адам Мартинюк оголосив про офіційне створення помаранчевої коаліції. Перші коментарі - від батьків, представників трьох парламентських фракцій... Аудіозапис програми. Перший випуск:

Лідер соціалістів - Олександр Мороз -у парламентських пологах можна сказати виконував роль лікаря - і змучився, і батьком не став - посаду спікера, на яку він претендував мають віддати Петру Порошенкові. Який інтерес участі соціалістів в коаліції стане видно із новими урядовими призначеннями, а поки що Олександр Мороз зізнається - помаранчові сьогодні народили "від переляку"....

Аудіозапис програми. Другий випуск:

Гробова мовчанка панувала у лавах опозиційних парламентських фракцій, коли головуючий Адам Мартинюк оголошував створення коаліції. Члени фракції партії регіонів кожен по-своєму ворожив на кавовій гущі щодо долі новонародженого парламентського утворення. Почесний президент "Шахтаря" Рінат Ахметов вважає, що парламентська більшость, як і футбол - це командна гра.

Аудіозапис програми. Третій випуск:

Соціаліст Іван Бокій наостанок розвіює так старанно створену помаранчовими ілюзію щасливої сім”ї. Угода про коаліцію - є. Нібито домовилися - Тимошенко - прем’єр, Порошенко - спікер, соціалістам - частина міністерств. Однак не все так просто - інтригує соціаліст Іван Бокій.

Аудіозапис програми. Четвертий випуск:
XS
SM
MD
LG