Доступність посилання

ТОП новини

В Одеському аеропорту презентували рейс на Москву.


Петро Каландирець

Одеса, 28 червня 2006 (RadioSvoboda.Ua) - Особливість його полягає у тому, що пасажири мали нагоду скористатися послугами не російської кампанії „Транс Аеро”, а української „Аеросвіт”. Відтепер багаторічна монополія російських перевізників втратила актуальність. „Україна має власне повітряне вікно у напрямку Москви”, сказала на презентації Генеральний директор Міжнародного аеропорту „Одеса” Світлана Кобилянська. Вона висловила сподівання на те, що кількість бажаючих скористатися послугами „Аеросвіту” зросте приблизно на 12 – 14 тисяч пасажирів.

На Москву, чотири рази на тиждень, літатиме комфортабельний Боїнг-737.

28 червня пасажирами рейсу до російської столиці, серед інших, стали агенти, які займаються продажем квитків. За словами представника „Аеросвіту” в Одесі Віталія Портянка, це дозволить агентам кампанії відчути переваги сервісу який надається та пояснити це споживачам.

„Аеросвіт” здійснює через Міжнародний аеропорт „Одеса” 42 рейси щотижня. Напрямки різноманітні – Київ, Тель-Авів, Афіни, Ларнака, Варшава, Будапешт, Рига та інші міста світу...

В інтерв’ю одеським журналістам Генеральний директор Міжнародного аеропорту „Одеса” Світлана Кобилянська повідомила, що ведуться переговори з британською авіакомпанією про можливість відкриття у другій половині серпня 2006 року авіасполучення між Одесою і Лондоном. Нині триває процес сертифікації. Серед планів є і відкриття рейсів з Одеси так само до Канади та Сполучених Штатів Америки.
XS
SM
MD
LG