Доступність посилання

ТОП новини

ООН занепокоєна наслідками військової операції ізраїльтян


Генеральний секретар ООН Кофі Аннан вимагає від ізраїльтян негайно звільнити два пункти перетину кордону – Карні та Нахаль Оз, через які йдуть гуманітарні вантажі.

Організація Об’єднаних Націй занепокоєна катастрофічними наслідками для населення в смузі Гази, які зумовлені окупацією ізраїльської армії та постійними бомбардуваннями цієї території.

Генеральний секретар ООН Кофі Аннан вимагає від ізраїльтян негайно звільнити два пункти перетину кордону – Карні та Нахаль Оз, через які йдуть гуманітарні вантажі. Також були висунуті вимоги негайно відновити зруйновану електричну станцію, від якої залежить виробництво харчових продуктів та забезпечення населення водою.

Тим часом Ізраїль наніс нові повітряні удари по об''єктах у смузі Газа. За час майже двотижневої ізраїльської операції в смузі Газа загинули близько 40 палестинців – мирних мешканців і бойовиків.

Ізраїль вимагає від палестинців негайного звільнення захопленого бойовиками капрала Гілада Шаліта і припинити ракетні обстріли ізраїльської території.
XS
SM
MD
LG