Доступність посилання

ТОП новини

Верховна Рада отримала подання Президента на призначення Віктора Януковича прем’єр-міністром


Сьогодні о 4-тій дня депутати мають затвердити цю кандидатуру

Сьогодні о 4-тій дня депутати мають затвердити цю кандидатуру.

А в Секретаріаті Президента о 1-шій зберуться лідери парламентських фракцій для офіційного підписання “Універсалу національної єдності”, - про це повідомив лідер Соціалістичної фракції Василь Цушко.

Рішення подати до парламенту кандидатуру лідера Партії регіонів Президент ухвалив цієї ночі. Віктор Ющенко повідомив, що універсал, крім нього, вже підписали спікер Мороз, лідери фракцій регіонів та “Нашої України” Янукович та Безсмертний, а також чинний прем’єр Єхануров.

Блоки Юлії Тимошенко та “Наша Україна” провели засідання фракцій. БЮТ засідав у закритому режимі. “Нашоукраїнці” визначалися з планами на майбутню роботу. За словами одного з лідерів блоку Романа Зварича, “Наша Україна” вирішила приєднатися до антикризової коаліції. Однак на запитання: усім складом чи частково, пан Зварич конкретно не відповів.

Депутати від "Нашої України", які напередодні виступали за розпуск парламенту (Князевич та Катеринчук) відмовляються наразі коментувати ситуацію, що склалася. Блок Тимошенко заявив про намір йти в опозицію.
XS
SM
MD
LG