Доступність посилання

ТОП новини

Рішення про оголошення Феодосії “територією без НАТО” суд визнав незаконним


Господарський суд Криму задовольнив позовну заяву представника Президента на півострові Геннадія Москаля і скасував рішення Феодосійської міської ради. Геннадій Москаль висловив сподівання, що і кримський парламент відкличе свою заяву “Про оголошення Криму територією без НАТО”.


Господарський суд Криму задовольнив позовну заяву представника Президента на півострові Геннадія Москаля і скасував рішення Феодосійської міської ради.

Як повідомила прес-служба Представництва Президента України в Криму, Геннадій Москаль висловив сподівання, що і кримський парламент відкличе свою заяву “Про оголошення Криму територією без НАТО”, оскільки в “Універсалі Національної єдності” сказано про “взаємовигідну співпрацю з НАТО”, а крім того, український парламент ухвалив Закон “Про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України”.

Свої рішення Феодосійська міськрада і Верховна Рада АРК ухвалили на початку червня, коли в регіоні розпочалися акції протесту проти прибуття до місцевого порту американського судна, що доставило техніку і матеріали для підготовки багатонаціональних військових навчань.
XS
SM
MD
LG