Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровщина вже отримала 80 мільйонів гривень від продажу “Криворіжсталі”


Однак розпочати використовувати ці кошти область наразі не може. Кабінет Міністрів не встановив порядок їх використання.

Однак розпочати використовувати ці кошти область наразі не може. Кабінет Міністрів не встановив порядок їх використання.

Сьогодні у Києві делегація дніпропетровських чиновників зустрічається з посадовцями в Міністерства фінансів. Як повідомив начальник Головного управління економіки Дніпропетровської облдержадміністрації Сергій Двоєносенко, головна мета зустрічі — домагатися від уряду прискорення процедури розподілу коштів за напрямками.

Як сказав начальник управління, міністр фінансів попереднього уряду стояв на позиції певного звуження використання коштів від приватизації “Криворіжсталі” у регіоні.

Відтак обласна влада сподівається, що позиція нового уряду буде іншою, і Кривий Ріг та прилеглі до нього райони все ж таки одержать гроші на розв’язання своїх нагальних територіальних проблем — водопостачання, екології, соціальної та культурної сфери.

Повторний продаж “Криворіжсталі” відбувся у жовтні минулого року. Новим власником комбінату стала індійська компанія “Мітталстіл”.
XS
SM
MD
LG