Доступність посилання

ТОП новини

Боннера повернуть у Kyiv Post – ЗМІ


Браяна Боннера поновлять у штаті редактора газети Kyiv Post. Буде створена редакційна рада, до якої увійдуть Боннер та троє інших редакторів. Про це повідомляє «Телекритика» з посиланням на власника видання Мохаммада Захура, який зустрівся з колективом.

«Буде створено редакційну раду, і Браян Боннер буде одним із її членів. Для того, щоб дотримуватися засад незалежної журналістики», – заявив Захур.

Іншими трьома членами ради будуть Роман Олеарчик, Катя Горчинська (наразі – заступники головного редактора) і Джеймс Марсон (редактор рубрики «Бізнес»).

Конфлікт, що виник, Захур розцінює як непорозуміння: «Це було якесь непорозуміння. Тепер усе позаду».

Водночас на сайті Kyiv Post розміщене повідомлення: «Ситуація, яка склалася навколо звільнення Браяна Боннера з посади головного редактора 15 квітня, знайшла своє попереднє вирішення за взаємною згодою журналістів і видавця Мухаммада Захура».

Редакція української англомовної газети Kyiv Post розпочала страйк, вимагаючи повернути на посаду головного редактора Боннера, звільненого власником видання. Колектив Kyiv Post заявляв, що протестує проти «втручання в незалежну діяльність редакції».
XS
SM
MD
LG