Доступність посилання

ТОП новини

Луценко почав голодування


Колишній міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко сьогодні, як і обіцяв напередодні, розпочав голодування, повідомляє сайт партії «Народна самооборона».

«Юрія Луценка не вдалося відговорити від його наміру розпочати голодування. З сьогоднішнього дня він тільки питиме воду… Луценко стоїть на своєму: голодування – це останній шанс зрушити справу з місця, тому що юридичні методи вже вичерпано», – наголошується в повідомленні.

Як заявили в «Народній самообороні», підтримкою колишньому главі МВС будуть дії Європейського суду, запит від якого до Кабінету Міністрів про ситуацію навколо Луценка вже надійшов.

Водночас народний депутат від НУНС Юрій Гримчак заявляє, що має намір вкотре зібрати підписи народних депутатів про передачу Луценка на поруки.

«Я думаю, що наступного тижня ми почнемо збирати ці підписи», – сказав Гримчак. Він нагадав, що депутати звернулися до слідчого та Генерального прокурора з клопотанням передати на поруки Луценка.

Апеляційний суд Києва вчора продовжив термін арешту Луценка до 26 травня, після чого він заявив про намір розпочати голодування.
XS
SM
MD
LG