Доступність посилання

ТОП новини

Із Донецька до Санкт-Петербурга відбув літак з тілами 30-ти загиблих в авіакатастрофі Ту-154


Раніше із Донецька вилетіло судно зі 100 родичами загиблих.Про це повідомив представник оперативного штабу з допомоги родичам загиблих в авіакатастрофі Володимир Безродний. В авіакатастрофі на Донеччині, що сталася три дні тому, загинули 170 осіб.


Раніше із Донецька вилетіло судно зі 100 родичами загиблих.

Про це повідомив представник оперативного штабу з допомоги родичам загиблих в авіакатастрофі Володимир Безродний:

“О 13 годині у Донецькій облдержадміністрації відбулось чергове засідання міжурядової комісії з надання допомоги членам родин постраждалих у авіакатастрофі. Станом на 13 годину упізнали 80 тіл загиблих, процедура упізнання триває. Наступне засідання міжурядової комісії планується на 21.00. Загалом у Донецьку наразі перебувають близько 300 родичів загиблих.”

Губернатор Санкт-Петербурга Валентина Матвієнко повідомила, що влада міста надасть всю необхідну допомогу родичам загиблих:

“Ми разом із федеральним урядом робимо все необхідне не лише для матеріальної, а й для моральної підтримки, вирішуємо всі організаційні питання. Сьогодні перший літак прилетів у Санкт-Петербург, все організовано, все продумано до деталей. Всі витрати, пов’язані з похоронами загиблих, місто взяло на себе. Ми намагаємося зробити все можливе, щоб підтримати людей у цю складну хвилину.”

В авіакатастрофі на Донеччині, що сталася три дні тому, загинули 170 осіб.

За попередніми даними, літак рейсом Анапа-Петербург, потрапив у сильний грозовий фронт.

Спеціалісти у Москві продовжують розшифровувати бортові самописці.
XS
SM
MD
LG