Доступність посилання

ТОП новини

Новим головою Секретаріату Президента України став Віктор Балога


Він сподівається на послідовність спiвробiтництва мiж Секретарiатом президента i Кабiнетом мiнiстрiв. За словами Віктора Балоги, сьогоднi вже знайдено спiльну точку мiж рiзними полiтичними силами в Українi, вона вiдображена в Унiверсалi національної єдності.


Відповідний указ Віктор Ющенко підписав 15 вересня.

Новопризначений керівник Секретаріату президента сподівається на послідовність спiвробiтництва мiж Секретарiатом i Кабiнетом мiнiстрiв.

«Я дуже сподіваюся, що це співробітництво, яке закладене мiж Кабінетом мiнiстрiв i Секретаріатом президента, а також мiж президентом i прем''єр-міністром, буде поступальним, послідовним, i не буде пiдстав для того, щоб ми робили ревізію Універсалу, який було підписано за «круглим столом», – заявив Віктор Балога на прес-конференції, котру він провів разом зі своїм попередником Олегом Рибачуком.

Віктор Балога наголосив, що сьогоднi вже знайдено спiльну точку мiж рiзними полiтичними силами в Українi, вона вiдображена в Унiверсалi національної єдності.

«Сьогоднi у нас одне на порядку денному – щоб усi пункти Унiверсалу, якi є, ми чiтко цих пунктiв дотримувалися. У такому випадку не виникатиме жодних проблем у вiдносинах мiж двома гiлками влади», – зазначив вiн.

За словами Віктора Балоги, все що напрацьоване в Секретаріаті за часів керівництва Олега Рибачука є корисним і буде використано.

Віктор Балога народився у 1963 році на Закарпатті. У 1984 р. закінчив Львівський торгово-економічний інститут, за фахом - товарознавець. Двічі обіймав посаду голови Закарпатської облдержадміністрації, двічі обирався Мукачівським міським головою. Народний депутат України четвертого скликання.

А від 27 вересня 2005 року до нинішнього призначення Віктор Балога обіймав посаду міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Він є членом ради партії «Народний союз «Наша Україна».
XS
SM
MD
LG