Доступність посилання

ТОП новини

Львівська облрада визнала роботу голови облдержадміністрації Петра Олійника задовільною


Прихильники БЮТу, УНП «Собор» і політичного об’єднання «Свобода» заявляють про намір продовжити протести під стінами облради з вимогою звільнити керівника області. На захист Петра Олійника виступили представники «Нашої України».

Прихильники БЮТу, УНП «Собор» і політичного об’єднання «Свобода» заявляють про намір продовжити протести під стінами облради з вимогою звільнити керівника області.

На захист Петра Олійника виступили представники «Нашої України».

Поблизу обласної ради зібралося близько тисячі мітингувальників. Одні тримають гасла «Олійник зруйнував економіку», інші – «Захистимо главу адміністрації».

«Свободівці» присвятили голові обладміністрації театралізоване дійство «Фарбований лис». Допоки голова ОДА звітувався під стінами, чулось скандування «Ганьба».

Лідер об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок заявив, що його політична сила вимагає звільнити керівника області через те, що Олійник, мовляв, маніпулює цифрами і як політик не виправдав себе на посаді, яка передбачає консолідацію: «Він поєднує виконавчу посаду і керівника партії „Наша Україна“, це є негативно».

Петро Олійник акцію протесту назвав піаром окремих політиків, які не отримали портфелі.

Натомість учасники протесту були єдині у питанні, що Петро Олійник повинен піти з партійної посади лідера обласного осередку «Нашої України».
XS
SM
MD
LG