Доступність посилання

ТОП новини

"Наша Україна" має намір створити "тіньовий уряд"


За словами першого заступника голови політвиконкому Ігоря Жданова, блок має достатній кадровий потенціал для цього. Тим часом Партія Регіонів не втрачає надію на приєднання “Нашої України” до парламентської коаліції і закликає “нашоукраїнців” до активної співпраці.


За словами першого заступника голови політвиконкому Ігоря Жданова, блок має достатній кадровий потенціал для цього.

Тим часом Партія Регіонів не втрачає надію на приєднання “Нашої України” до парламентської коаліції і закликає “нашоукраїнців” до активної співпраці.

Про це заявив заступник голови фракції Партії Регіонів Василь Кисельов на круглому столі, присвяченому процедурі контрасигнацій:

“Я хотів би ще раз простягнути руку до “Нашої України” від нашої політичної сили, від Партії Регіонів, від коаліції, і сказати ще раз: давайте ми не будемо один одному дошкуляти. Тому що ситуація, що склалася, нагадує мені: є китайська мудра байка. Коли дракон і тигр боролися – хто сильніший, то мавпа висіла на дереві і дивилася, коли вони один одного знекровлять, і вона прийде і забере цю владу”.

Минулого тижня голова фракції “Нашої України” Роман Безсмертний оголосив про перехід блоку в опозицію.

Таке рішення він пояснив небажанням сторін, що підписали Універсал національної єдності, ухвалити гарантії його реалізації.
XS
SM
MD
LG