Доступність посилання

ТОП новини

Мешканці Нікополя, що на Дніпропетровщині, другу добу залишаються без тепла і гарячої води


Наразі тривають роботи з ліквідації аварії на тепломережах, у результаті якої без тепла і гарячої води залишається майже 90 тисяч мешканців, кілька десятків лікарень та дитячих закладів.

Ремонтно-відновлювальні роботи у Нікополі тривають майже дві доби. У них задіяли сто робітників і п’ять одиниць комунальної техніки.

Як повідомили у прес-службі Міністерства з надзвичайних ситуацій України, позавчора у місті намагались провести гідравлічні випробування системи теплопостачання — система не витримала. У результаті вийшли з ладу інженерні комунікації, сім насосів, два котли, стались десятки поривів труб.

Між тим сьогодні з’явилась заява фракція “нашоукраїнців” у Нікопольській міськраді — вони вважають, інформацію про масштабну аварію у свої цілях намагається використати міська влада — аби випросити з обласного чи державного бюджету України “певну суму коштів”.

У “Нашій Україні” заявляють, що насправді Нікополь “абсолютно не готовий” до початку опалювального сезону, профілактику мереж не здійснювали ще від минулої зими.
XS
SM
MD
LG