Доступність посилання

ТОП новини

Питна вода у Севастополі не містить шкідливих речовин


Відповідне дослідження провели експерти лабораторії Міністерства охорони здоров’я України, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Відповідне дослідження провели експерти лабораторії Міністерства охорони здоров’я України. У Севастопольській міській державній адміністрації повідомили, що у місті не зафіксували жодного випадку отруєння мешканців водопровідною водою. Водночас представники місцевої влади зазначають, що вивчення проб міської води у київській лабораторії триває, про результати цих аналізів повідомлять додатково.

Севастопольці почали скаржитися на неприємний запах і смак води увечері 8 листопада, наступного дня місцева влада розпорядилася припинити постачання води до більшості районів міста, повідомляє кореспондент Радіо Свобода Володимир Притула.

Як вияснилося, забруднена вода надходила з водосховища поблизу ріки Байдарка. За офіційними даними, причиною забруднення стала “взаємодія синьо-зелених водоростей із хлором на першому етапі хлорування води”. З понеділка водопостачання у Севастополі повністю відновили.
XS
SM
MD
LG