Доступність посилання

ТОП новини

За інформацією Київської влади, сьогодні на Майдан Незалежності мають вийти представники семи сил


Зокрема, представники “Нашої України”, Блоку Юлії Тимошенко і Блоку Віталія Кличка.

Зокрема, представники “Нашої України”, Блоку Юлії Тимошенко і Блоку Віталія Кличка.

Партія регіонів мала намір провести мітинг на Європейській площі. Але потім відмовилась від проведення заходу.

Президент Ющенко має намір відсвяткувати День Свободи урочистим прийняттям у Маріїнському палаці. На захід запросили політиків, які були соратниками Ющенка у 2004 році, коли він був іще кандидатом в президенти, представників Кабінету Міністрів, у тому числі прем’єр-міністра Віктора Януковича, представників дипломатичних місій, акредитованих в Україні, і громадських діячів.

Напередодні Віктор Ющенко заявив: “Я завжди робив, щоб “помаранчева” команда жила не байками, не брехнями, не міфами і не легендами, а щиро шанувала взаємини всередині. Цього не вийшло, амбіції деяких лідерів були зашкальні, а суспільство отримало той наслідок, той результат, до якого завжди призводить подібна політика. Тому це, я б сказав, урок для всіх”.

Віктор Янукович назвав Помаранчеву революцію новою точкою відліку взаємин у суспільстві та відносин між владою та громадянами: “Ми ще багато років подумки повертатимемося у той непростий час кінця листопада 2004 року. Час, який змінив нас, і попри все залишив незмінними наші моральні цінності, наші принципи, які завжди складали основу нашого життя. Я дуже хотів би, що ми, повертаючись у ті помаранчеві чи синьо-білі дні нашої історії, відчували, що все більше наближаємося у своїх переконаннях та симпатіях до спільного, так би мовити, кольору нашого державного стягу”, – зазначив прем’єр.
XS
SM
MD
LG