Доступність посилання

ТОП новини

Анатолій Дем’яненко залишається тренером київського "Динамо".


Геннадій Мороз Київ, 13 грудня 2006 (RadioSvoboda.Ua) – Анатолій Дем’яненко залишається тренером київського "Динамо". Сам фахівець свою роботу на чолі найтитулованішого футбольного клубу України оцінив доволі критично. Одначе, Президент "Динамо" Ігор Суркіс у вівторок заявив, що продовжує довіряти команду Дем’яненкові.

У вівторок на підсумковій прес-конференції Анатолій Дем’яненко оприлюднив найближчі плани київського “Динамо”. Так, за словами наставника, цілу групу футболістів буде виставлено на трансфер. Серед тих, хто буде змушений шукати собі нові клуби, такі відомі гравці, як Гавранчич, Алієв, Верпаковскіс.Появу в основному складі молодих Михалика і Мандзюка Анатолій Дем’яненко називає справжнім відкриттям сезону.Саме пошук молодих і талановитих буде пріоритетом у кадровій політиці клубу і тренера.

Футболісти київського “Динамо” нині у відпустці, з якої повернуться 5 січня. За кілька днів по тому команда вирушить на перший тренувальний збір до Еміратів. А згодом стартує в представницькому міжнародному турнірі в Ізраїлі на Кубок Першого каналу Росії.

Баскетбол

Тріо баскетбольних клубів України у вівторок завершило свої виступи в груповому турнірі Кубка Європи. Як справжню сенсацію можна розцінити європейський провал “БК Києва”. В останньому турі кияни на власному паркеті несподівано програли естонському “Калєву” 72 : 88. Внаслідок чого дворазові учасники фінальних турнірів Єврокубка ФІБА посіли останнє місце в групі І та вибули з подальшої боротьби за почесний трофей.

Залишає Кубок Європи і “Хімік” із Південного, що на Одещині. Шанси на продовження боротьби в турнірі бронзові призери української Суперліги втратили ще в попередньому турі. Тож гостьовою перемогою над латвійським “Баронсом” із рахунком 88 : 87 “Хімікові” вдалося лише голосно грюкнути дверима. Найрезультативнішим у південенців у ризькому матчі став Юрій Зубрицький, на рахунку якого 14 очок. У групі Бі боротьбу продовжать бельгійський “Шарлєруа” та російське “Динамо” з Московської області.

Єдиним, хто все ж таки підтримав реноме українського баскетболу на євроарені, став маріупольський “Азовмаш”. В учорашньому поєдинку Чемпіони країни з рахунком 88 : 62 розгромили угорський “Атомерому” і таким чином забронювали за собою 2 місце в квартеті Сі. У цій групі однакову кількість перемог мали одразу три команди. Одначе завдяки додатковим показникам в 1/8 фіналу разом з “Азовмашем” потрапив російський “Локомотив” із Ростова. Третім зайвим виявився турецький “Банвіт”.
XS
SM
MD
LG