Доступність посилання

ТОП новини

Звуки життя”: Новий рік на колесах.


Надія Шерстюк Київ, 26 грудня 2006 року. Якось укотре переглядаючи хрестоматійний новорічний фільм "Іронія долі", я зловила себе на думці, що не дуже заздрю одному з героїв, котрий після тепло-горілчаного вечора в лазні, змушений був їхати не додому зустрічати Новий рік, а в аеропорт, і звідти летіти до Ленінграда. А плюс до того стало цікаво:чи легко було купити тоді квиток на новорічний рейс? Про те, чи можуть зараз українці виїхати кудись на новорічні свята? Чи є передсвятковий ажіотаж з квитками на поїзд, літак чи автобус? Про це і трохи більше говорять сьогодні "Звуки життя": Новий рік на колесах.

Цього року до новорічних свят Укрзалізниця пообіцяла додатково надати одну тисячу вагонів. За словами директора підприємства Василя Гладкого, найбільше пасажирське навантаження припадає на південний та південно-західний напрямки, проте, запевнив він, всі охочі можуть виїхати на новорічні свята, адже квитки у касах є. Чи справді перед Новим роком можна купити квитки на поїзд, чи вдалося це зробити кореспондентці радіо Свобода Лесі Штогрин, котра хотіла поїхати до друзів у Донецьк?

Аудіозапис програми. Перший випуск:

Традиційно напружені залізничні напрямки: Львів, Івано-Франківськ, Чоп,Ужгород,Сімферополь,Москва, Санкт-Петербург — цього року вдалося частково розвантажити завдяки тому, що львівська залізниця виділила до свят додаткових сорок вісім потягів. Минулого тижня, розповідає львівська кореспондентка Радіо Свобода Галина Терещук, біля залізничних кас у центрі Львова можна було побачити щонайбільше двоє-троє людей. Але в ці останні дні найкращі квитки вже продані.

Аудіозапис програми. Другий випуск:

Кримчани, які намагаються виїхати з півострова напередодні свят, мають унікальний шанс на передноворічну пригодницьку подорож електричками. Це єдиний доступний спосіб пересуватися в інше місто — зі свого досвіду знає сімферопольський кореспондент Радіо Свобода Володимир Притула.

Аудіозапис програми. Третій випуск:

Рекламні біг-борди упродовж року переконували: всього за тридцять доларів ви можете дістатися літаком будь-якого міста України — Одеси, Донецька, Львова. На цю рекламу напередодні Нового року і купилися ті, кому не пощастило взяти залізничний квиток. Вилетіти до Львова або Донецька за три дні хотів і кореспондент "Звуків життя" Микола Закалюжний....

Аудіозапис програми. Четвертий випуск:

НА ЦЮ Ж ТЕМУ

XS
SM
MD
LG