Доступність посилання

ТОП новини

Кращими спортсменами 2006 року в Україні визнано фігуристів Олену Грушину та Руслана Гончарова.


Геннадій Мороз Київ, 28 грудня 2006 (RadioSvoboda.Ua) – Незважаючи на цілком успішний виступ українських футболістів на світовій першості в Німеччині, Національний олімпійський комітет України назвав кращими спортсменами нинішнього року відомих фігуристів – танцювальний дует у складі Олени Грушиної і Руслана Гончарова.

На думку поважної експертної комісії українського НОКу в 2006 році не було рівних саме віце-чемпіонам Європи і бронзовим призерам Олімпійських ігор у Турині. До того ж, одразу після тріумфу на Зимовій олімпіаді Грушина, і Гончаров оголосили про завершення спортивної кар’єри. Тож другої нагоди відзначити легендарних фігуристів уже просто не могло бути. А ось кращою спортсменкою грудня визнано Ірину Амшеннікову. Молода українська плавчиня здобула два срібла та одну бронзу на нещодавньому чемпіонаті Європи з плавання в Гельсінкі.

Поєдинок Володимира Кличка з росіянином Маскаєвим не відбудеться

Очікуваний об’єднавчий бій двох боксерів-суперважковаговиків скасований. Про це у середу повідомила низка закордонних ЗМІ. 10 березня наступного року українець захищатиме чемпіонський титул за версією Ай Бі Еф. Бій має відбутися в Німеччині, а суперником молодшого Кличка буде офіційний претендент на цей титул американець Рей Остін. Нагадаємо, що до останнього часу команда росіянина Маскаєва заявляла, що має домовленості з Кличком щодо проведення поєдинку чемпіонів. Навіть називали дату – 21 квітня. Що ж до теперішнього суперника Володимира, то Рей Остін на професійному рингу провів 31 бій, здобув 26 перемог, 4 нічиї та тричі був переможений.

Український тенісист підписав контракт з американською компанією

Перша ракетка України Сергій Стаховський відтепер і на наступні 5 років пов’язаний контрактом з американською спеціалізованою тенісною компанією. За умовами угоди, українець проживатиме у Флориді. Також компанія бере на себе всілякі фінансові витрати і має на меті вивести перспективного українського тенісиста до першої сотні найсильніших гравців світу. Нині Сергій Стаховський посідає 182-гу сходинку тенісного рейтингу планети.

Хокеїсти київського «Соколу» знову програли

Принизливої поразки з рахунком 0 : 5 кияни зазнали у середу в черговому матчі відкритої першості сусідньої Білорусі. Вони програли в поєдинку з лідером Екстра-ліги – мінською «Юністю».

Вже завтра базовий клуб збірної України вийде на майданчик знову. У тому ж таки Мінську суперником хокеїстів «Сокола» буде ще один лідер білоруського чемпіонату – місцеве «Динамо».
XS
SM
MD
LG