Доступність посилання

ТОП новини

В Українi сподiваються, що iракський народ не допустить ескалацiї екстремiзму i насильства у зв''язку iз стратою Саддама Хусейна, - прес-служба МЗС


"Притягнення до вiдповiдальностi колишнього керiвництва Iраку за злочини стосовно свого народу i проти людства є елементом в процесi внутрiшньої стабiлiзацiї країни", зазначається у коментарi керiвника прес-служби МЗС України Андрiя Дещицi.

"Притягнення до вiдповiдальностi колишнього керiвництва Iраку за злочини стосовно свого народу i проти людства є елементом в процесi внутрiшньої стабiлiзацiї країни", зазначається у коментарi керiвника прес-служби Міністерства закордонних справ України Андрiя Дещицi.

"Разом з тим, Україна, виходячи iз загальнолюдських цiнностей i гуманiтарних мiркувань, виступає проти такої мiри покарання як страта, скасувала її у себе i закликає до цього iншi країни", - повiдомляється у коментарі.

Андрій Дещиця підкреслив, що Україна послiдовно пiдтримує зусилля мiжнародного спiвтовариства i влади Iраку, якi спрямованi на стабiлiзацiю ситуацiї, вiдновлення миру i злагоди у цiй країнi.
XS
SM
MD
LG