Доступність посилання

ТОП новини

Олена Бондаренко — у третьому колі Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу.


Геннадій Мороз Київ, 19 січня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Олена Бондаренко продовжує перемагати на Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу. У четвер єдина українська тенісистка, що залишилася в одиночному розряді турніру із загальним призовим фондом у понад 20 мільйонів доларів, пробилася в третє коло змагань.

У другому колі Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу Олена Бондаренко не мала особливих клопотів у протистоянні з француженкою Вірджинією Розанно. У підсумку двосетовий матч закінчився упевненою перемогою першої ракетки України 6:3, 6:4. Вже у наступному раунді першого в нинішньому сезоні турніру із серії «Гренд Слему» на українську тенісистку чекає вже значно серйозніше випробування. За вихід в одну восьму фіналу Олена Бондаренко поміряється силами з четвертим номером австралійського турніру—досвідченою і авторитетною бельгійкою Кім Клійстерс.

Олена Бондаренко продовжує змагатися на кортах Мельбурна і в парному розряді. У першому колі в дуеті зі своєю молодшою сестрою Катериною найсильніша тенісистка України здолала опір чесько-таїландської пари Сафарова/Танасугарн. Рахунок зустрічі 6:4, 6:3 на користь сестер Бондаренко.

Кращий з українських біатлоністів В’ячеслав Деркач на черговому етапі Кубка світу — тільки 56-й.

У словенському містечку Поклюка триває 6-й етап Кубка світу з біатлону. І на відміну від жіночої збірної, українські біатлоністи на Балканах справляють гнітюче враження. В учорашніх спринтерських перегонах на 10 кілометрів кращим з українців був В’ячеслав Деркач, він з одним промахом у пасиві примудрився фінішувати тільки 56-им. Не кращі справи в Лисенка й Дериземлі, які дісталися фінішу у восьмому десятку спортсменів. М’яко кажучи, не надто оптимістичні результати у переддень світової першості з біатлону, яка вже за два тижні стартує в італійській Антерсельві. Перемогу в Поклюці за відсутності непереможного Бйорндалена, що вирішив взяти короткий перепочинок, у четвер святкував молодий німецький біатлоніст Александр Вольф.

Баскетбольне протистояння двох українських клубів у європейському Кубкові виклику закінчилося перемогою дніпропетровського “Дніпра”.

Після поразки з різницею лише в два очки у першому матчі в Черкасах, у повторній зустрічі на власному паркеті баскетболісти “Дніпра” перемогли “Черкаських Мавп” з перевагою у вісім пунктів. Баскетболісти Дніпропетровська домінували на майданчику упродовж усієї гри. А фінальний рахунок 88 : 80 засвідчив упевнену перемогу “Дніпра”, який уперше за історію клубу пробився у півфінал одного з популярних клубних турнірів Європи – Кубка виклику.
XS
SM
MD
LG