Доступність посилання

ТОП новини

Юрій Костенко вважає, що праві партії об’єднаються в «Українську правицю» і поведуть весняний наступ на нинішній уряд


На думку лідера Української народної партії, ймовірними партнерами в «Українській правиці» можуть бути, крім УНП, також Народний рух України, Всеукраїнське об’єднання «Свобода», Українська республіканська партія «Собор» та інші праві сили.

На думку лідера Української народної партії, ймовірними партнерами в «Українській правиці» можуть бути, крім УНП, також Народний рух України Бориса Тарасюка, Всеукраїнське об’єднання «Свобода» Олега Тягнибока, Українська республіканська партія «Собор» Анатолія Матвієнка та інші праві сили.

На обласній конференції депутатів місцевих рад та місцевих керівників від УНП у Рівному в суботу Костенко зазначив, що з НРУ вже укладено угоду про спільні дії, а про об’єднання тим часом не йдеться тільки через умови нинішнього законодавства.

Водночас Юрій Костенко, а також голова Рівненської обласної організації УНП Василь Червоній висловили негативне ставлення до політичних проектів «Європейська платформа» Миколи Катеринчука і «Народна самооборона» Юрія Луценка. Діячі УНП кажуть, що ці проекти нагадують їм «політичний блуд та обман народу».
XS
SM
MD
LG