Доступність посилання

ТОП новини

Фестиваль моди у Києві


Київ, 20 лютого 2007 (RadioSvoboda.Ua) - У пошуках стильного одягу протягом наступних трьох днів не треба буде ходити по різним магазинам. Наймодніші сукні, костюми, капелюхи та капелюшки, аксесуари та взуття зібрані в одному приміщенні. Вчора стартував міжнародний фестиваль моди Київ Fashion 2007.

Десять гривень за вхідний квиток у спекулянтів, якщо немає бажання дійти до каси, – і ласкаво просимо у світ моди. Офіційне відкриття фестивалю – це декілька слів організаторів, побажання успіху учасникам та традиційне шматування на цей раз блакитної стрічки звичайними ножицями.

У цьому році одяг, взуття та аксесуари представляють понад трьохсот українських та зарубіжних компаній.

Олександр Кір’янов представник російської фірми одягу в Україні. На виставку привіз колекцію жіночих плащів. Рожеві, оливкові, червоні та бірюзові – їхню вартість Олександр Кір’янов не каже. На фестивалі він не вперше і має на це свої причини. Олександр Кір’янов: “Як показав минулий досвід, вся колекція, яка була привезена для реалізації на виставки вся розпродалась, одразу ж, миттєво. Тому ми вирішили взяти участь вдруге, виставити нову колекцій верхнього одягу, легкого асортименту, костюмів. Ми намагаємось вдягнути жінки повністю”.

Одяг для кожного – різні стилі і ціни

Інші фірми повністю намагаються вдягнути ще чоловіків і дітей – одяг знайдеться для кожного. Різні стилі і ціни – від світового бренду – П’єр Карден до більш дешевої продукції українських виробників. Останні, за словами Яни Чернявської, директора фестивалю, зробили значний крок вперед назустріч світлому модному майбутньому: “На перших виставках переважали іноземні марки одягу, потім більше українські виробники. Але це були не марки, а просто український виробник, а сьогодні ми говоримо про українські торгові марки, тоді це були мінімальні стенди, а сьогодні у нас є бренди”.

Кофтинку чи спідничку звичайному покупцю придбати на фестивалі практично неможливо. В основному колекції пропонують дистриб’юторам або для купівлі гуртом. Але в останні дні фестивалю стильну річ все-таки можна купити і в роздріб.
XS
SM
MD
LG