Доступність посилання

ТОП новини

Телепрограму «Толока» закрили через низьку якість, що не відповідає стандартам Національної телекомпанії України, заявляє НТКУ


Автор і ведучий «Толоки» Віктор Павлюк вважає, що закриття його програми — це прояв «цензури». Президент Віктор Ющенко сумнівається, що закриття програми можна назвати цензурою.

«Низькі рейтинги, недосконала українська мова ведучого, упередженість деяких програм — це серйозні недоліки проекту, про які неодноразово йшлося на сторінках вітчизняних ЗМІ», — мовиться в повідомленні прес-служби НТКУ.

Автор і ведучий «Толоки» Віктор Павлюк вважає, що закриття його програми — це прояв «цензури».

Він стверджує, що раніше зауважень ані до нього, ані до його колективу не було.

Президент Віктор Ющенко сумнівається, що закриття програми можна назвати цензурою.

Він послався на позицію Національної телекомпанії, що жодного тиску на неї з метою закрити передачу чи жодних вказівок зробити це не було. За цією інформацією, яку навів Президент, один із випусків програми був «сфальсифікований».

Раніше повідомляли, що під час останнього випуску «Толоки», який вийшов в ефір, був заблокований номер телефону, за яким можна було висловити підтримку діям владної коаліції. У підсумку за результатами телефонного опитування підтримка дій опозиції виявилася вп’ятеро більшою.

Як сказав Ющенко, виходячи з інформації НТКУ, закриття програми можна назвати правильним вчинком.
XS
SM
MD
LG