Доступність посилання

ТОП новини

Міс Україна-2007


Леся Бакалець Київ, 29 березня 2007 (RadioSvoboda.Ua) - Міс Україна 2007 сімнадцятий раз поспіль відбудеться у Києві. Участь у ньому братимуть 26 дівчат із усіх регіонів України, а переможниця поїде вражати українською красою на Міс світу.

Десятирічна Вікторія не їсть смаженої картоплі, сухариків та обмежує себе в солодкому. Тільки натуральні продукти і фізичні вправи на додачу. Все просто: Віка мріє стати моделлю. Для цього вже півроку ходить у дитячу школу моди і навіть двічі брала участь у показах.

Віка говорить, що розум важливіший за красу і прагне одягти корону Міс Україна: “Це дуже цікаво. Коли ти хочеш стати нею, ти проходиш дуже багато пригод, які з тобою трапляються: примірки, всілякі магазини, в яких дуже цікаво і тобі дають дуже гарний одяг. Вона дуже гарна і почуває себе красивою і не соромиться того, що вона дуже гарна і вірить у себе.”

Міс Україна має бути впевненою у собі, вважає Віка, а ще бути гарною та розумною і з добрим характером. Під стандарти дівчини начебто підходить Ольга Шиловалова, міс Україна 2006. Вона щаслива, що взяла участь у такому конкурсі: “Це був чудовий рік у моєму житті. Не тільки тому, що я стала міс Україна, отримала стрічку та корону, а я ще й тому, що змогла допомогти дітям.”

Таке захоплення благодійністю дуже подобається голові національного комітету Міс Україна-2007 Лілії Кузнецовій. Вона називає Ольгу Шиловалову своєю улюбленою міс, бо та не тільки гарна, а ще й розумна.

Саме внутрішні якості дівчат цього року матимуть таку саму визначальну роль, як і модельні стандарти зовнішності. Лілія Кузнецова пояснює, чому: “Це не модельний конкурс, це національний український конкурс і переможниця повинна брати участь у соціальному житті країни.”

За всі свої дієти, фізичні навантаження та інтелектуально багатий внутрішній світ конкурсантки не отримають грошових винагород. Так само, як і шестизначні контракти зі світовими модельними агентствами. Лілія Кузнєцова запевняє, українська міс світу матиме значно більше: “Грошових премій у нашому конкурсі немає. Головне – це звання, яке потім дає путівку в життя. Єдине, що ми даємо – це стрічку та корону, а також подарунки від спонсорів.”

Благодійністю міст України-2007 займеться одразу ж, як тільки корона зі срібла та позолоти буде у неї на голові. Після конкурсу вона проведе аукціон, на якому продасть ляльку-трансформера. Цей витвір Карла Лагерфельда із рум’янцем на щоках, одягнений у чорний костюм із білим намистом, вміє рухати руками і має свій власний сертифікат. Такі ляльки будинок моди Шанель виготовив в обмеженій кількості і спеціально для продажу на аукціоні. Гроші від продажу іграшки надійдуть у декілька українських дитячих будинків.
XS
SM
MD
LG