Доступність посилання

ТОП новини

Віталій Кличко наразі не битиметься з росіянином Олегом Масаєвим за титул Чемпіона світу з боксу за версією WBC у надважкій вазі


Геннадій Мороз Київ, 6 квітня 2007 (RadioSvoboda.Ua) — Віталій Кличко остаточно відмовився від своїх претензій на бій з Олегом Маскаєвим, який було заплановано на 2 червня. А відтак із поверненням в Україну Чемпіонського поясу Всесвітньої Боксерської Ради доведеться зачекати. Напередодні стало відомо, що наступним суперником росіянина Маскаєва в титульному бою однієї з найпрестижніших версій світу буде ігерієць Семюель Пітер.

Віталій Кличко з поясом чемпіона світу по версії WBC (архів)
За офіційним повідомленням, Віталій Кличко відмовився від своїх вимог на негайний двобій з росіянином Олегом Маскаєвим, що його планували на 2 червня. І це рішення влаштувало усі три зацікавлені сторони. А відтак, у четвер в Нью-Йорку було досягнуто остаточних домовленостей про те, що чинний володар поясу, Маскаєв свій наступний бій проведе проти обов’язкового претендента на титул, нігерійця Семюеля Пітера. І цей поєдинок повинен відбутися не пізніше серпня цього року.

Подейкують, що головною причиною відмови українця від власних претензій на поєдинок із Маскаєвим стала відсутність 2,5 мільйонів доларів, які старший Кличко повинен був сплатити нігерійському боксерові в якості відступних. Тим не менш, права почесного Чемпіона Всесвітньої Боксерської ради збережено. І в своєму першому поєдинку після сенсаційного повернення на профі-ринг Віталій битиметься вже з переможцем матчу Маскаєв-Пітер. За попередньою інформацією ця зустріч цілком ймовірно може відбутися ще наприкінці нинішнього року.

Розслідування чергової сутички під час футбольного матчу в Італії

УЄФА розпочала розслідування безладу на трибунах “Олімпійського” стадіону Рима під час і після матчу Ліги Чемпіонів з футболу між “Ромою” та “Манчестер Юнайтед”

Після цього поєдинку, який у середу закінчився із рахунком 2 : 1 на користь італійців, близько 20 футбольних уболівальників з Манчестера зазнали поранень в результаті зіткнень із місцевими фанами. Потерпілих було доправлено до шпиталю і згодом виписано, за винятком одного англійця. Він отримав ножове поранення в шию.

За даними римської поліції, бійка виникла саме з вини уболівальників “Манчестер Юнайтед”, більшість з яких нібито перебувало в нетверезому стані. Натомість, британці стверджують, що поводилися спокійно, а ось правоохоронці були невмотивовано агресивними по відношенню до них і самі спровокували сутичку. Красномовним фактом є те, що близько місяця тому через хуліганську поведінку італійських уболівальників футбольний чемпіонат цієї країни призупиняли на два тижні.
XS
SM
MD
LG