Доступність посилання

ТОП новини

У черговому матчі Першості України з футболу Київське “Динамо” на рідному полі в неділю не змогло переграти полтавську “Ворсклу” 1 : 1.


Геннадій Мороз Київ, 23 квітня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—У черговому матчі першості України з футболу знову оступилося київське “Динамо”. Столичні футболісти не змогли вдома переграти полтавську “Ворсклу” 1 : 1. А відтак, вже сьогодні донецький “Шахтар” має нагоду після піврічної перерви повернути собі чільний рядок турнірної таблиці. Щоправда, задля цього “гірникам” у заключному матчі 23 туру необхідно перемагати в Дніпропетровську місцевий “Дніпро”.

Київське “Динамо” в неділю лише продовжило низку безбарвних матчів під орудою Анатолія Дем’яненка. Нічия в учорашньому поєдинку проти “Ворскли” стала вже третьою для лідера першості в семи поєдинках весняної частини Чемпіонату. Власне, вже сьогодні “Динамо” може поступитися лідерством донецькому “Шахтареві”. Як ми вже згадали, задля цього “гірникам” необхідно лише виграти в Дніпропетровську у місцевого “Дніпра”. Завдання не з простих, але цілком до снаги чинним чемпіонам.

В учорашньому матчі проти полтавчан “динамівці” можуть сміливо нарікати на невезіння, яке вилилося в нереалізований пенальті і купу голових моментів. До всього додалася ще

й феноменальна гра голкіпера гостей П’ятова.І все ж після нічийного підсумку матчу 1 : 1 нарікати гравці “Динамо” можуть тільки на себе.

Серед інших поєдинків 23 туру відзначу гостьові перемоги двох претендентів на “бронзу” української першості “Металіста” й “Таврії”. Так, харків’яни у Кривому Розі з рахунком 3 : 0 розгромили “Кривбас”. А кримчани забили на один гол менше у Львові у ворота “Карпат”. З таким же рахунком 2 : 0 у “металургійному” дербі Запоріжжя переграло Донецьк. Ще два матчі закінчилися перемогами господарів з рахунком 2 : 1. Саме так “Чорноморець” в Одесі переграв маріупольський “Іллічівець”. А “Зоря” в Луганську довела свою перевагу над столичним “Арсеналом”. І нарешті поєдинок футбольного клубу “Харків” проти алчевської “Сталі” закінчився нульовою нічиєю.

Якщо у перших рядках турнірної таблиці зміни цілком ймовірні вже сьогодні, то внизу компанію “Іллічівцеві” склала “Ворскла”. Полтавчанам не зарадила й київська нічия проти “Динамо”. Лише за крок від “зони вильоту” перебувають також луганська “Зоря” і алчевська “Сталь”.
XS
SM
MD
LG