Доступність посилання

ТОП новини

До Праги сьогодні прибуває Президент Сполучених Штатів


У столиці Чехії Джордж Буш візьме участь в обговоренні можливого розташування елементів американської протиракетної оборони на території цієї країни.У центрі Праги готуються до демонстрацій супротивники розташування американських баз у Європі.

У столиці Чехії Джордж Буш візьме участь в обговоренні можливого розташування елементів американської протиракетної оборони на території цієї країни.

Відтак із Праги розпочинається тижневе турне Джорджа Буша до країн Європи.

У програмі перебування американського Президента в Празі — зустрічі з чеськими політичними лідерами: Президентом Вацлавом Клаусом, прем’єром Міреком Тополанком, головою опозиції Ïржі Пароубком.

Передбачається, що плани розташування американського радара на чеських теренах стануть однією з головних тем переговорів.

У вівторок Президент США виступить на конференції, присвяченій проблемам безпеки і демократії в Європі.

У центрі Праги готуються до демонстрацій супротивники розташування американських баз у Європі. Головні місця протестів — посольство США в Празі, резиденція Президента Чехії та головна столична Вацлавська площа.

На вівторок у центрі Праги запланована й демонстрація на підтримку розташування американської системи протиракетної оборони в Європі.
XS
SM
MD
LG