Доступність посилання

ТОП новини

Керівник МВС: інцидент на матчі «Динамо» — «Шахтар» був «спланований» і «проплачений», щоб дискредитувати керівництво міністерства


Міліція також «точно знає», що було «добре проплачено» й матеріали, які зафіксували порушення з боку правоохоронців під час інциденту, стверджує Микола Корнієнко. Водночас виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ визнав, що дії «окремих» працівників спецпідрозділу «Беркут» були «неадекватні».

Міліція також «точно знає», що було «добре проплачено» й матеріали, які зафіксували порушення з боку правоохоронців під час інциденту, стверджує Микола Корнієнко.

Водночас виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ визнав, що дії «окремих» працівників спецпідрозділу «Беркут» були «неадекватні».

У суботньому інтерв’ю журналістам він нагадав, що до відповідальності за цей інцидент притягли 12 працівників органів внутрішніх справ.

27 травня на матчі фіналу Кубка України з футболу сталися сутички між бійцями спецзагону «Беркут» і вболівальниками. За твердженням уболівальників, правоохоронці побили десятки чи й сотні людей. Офіційних даних про потерпілих уболівальників не оприлюднювали. Пізніше було порушено кримінальну справу за фактом перевищення бійцями «Беркуту» службових повноважень.
XS
SM
MD
LG