Доступність посилання

ТОП новини

Верховна Рада 5 скликання завтра збереться на пленарне засідання, заявляє Олександр Мороз


Минулого тижня перший віце-спікер Адам Мартинюк, закриваючи пленарне засідання, оголошував, що наступне засідання відбудеться через тиждень. На початку минулого тижня Президент підписав уже третій указ про розпуск Верховної Ради.

Про це спікер повідомив після зустрічі з екс-послом США в Україні Стівеном Пайфером.

Минулого тижня перший віце-спікер Адам Мартинюк, закриваючи пленарне засідання, оголошував, що наступне засідання відбудеться через тиждень.

На початку минулого тижня Президент підписав уже третій указ про розпуск Верховної Ради, який встановив проведення дострокових парламентських виборів 30 вересня.

На зустрічі з іноземними дипломатами, акредитованими в Україні, Віктор Ющенко заявив, що Верховна Рада 5 скликання припинила свої повноваження з усіма відповідними міжнародними правовими наслідками.

Тим часом 28 колишніх депутатів фракції «Нашої України» отримали свої трудові книжки в кадровому управлінні Верховної Ради.

За словами лідера фракції В’ячеслава Кириленка, обурення викликає те, що апарат парламенту видав книжки лише частині з 66 депутатів, які написали заяви про вихід із фракції.

Кириленко зазначив, що депутати, які не отримали трудові книжки, зустрінуться з головою парламенту й обговорять це питання з ним.
XS
SM
MD
LG