Доступність посилання

ТОП новини

Уряд США закликає американців до пильності через бомби в Лондоні і посилює заходи безпеки в аеропортах після інциденту у Ґлазґо; четверо звинувачені в спробі підірвати аеропорт у Нью-Йорку


Водночас влада США наразі не має конкретних чи вартих довіри даних про можливі нові терористичні загрози Сполученим Штатам. У Нью-Йорку в п’ятницю ввечері журі присяжних винесло звинувачення чотирьом чоловікам за п’ятьма пунктами, пов’язаними зі змовою влаштувати вибухи паливних сховищ і трубопроводів на летовищі імені Джона Кенеді.

Речник Білого Дому, який виступив із закликом бути пильними, водночас заявив, що влада США наразі не має конкретних чи вартих довіри даних про можливі нові терористичні загрози Сполученим Штатам.

За його словами, планів підвищувати рівень загрози у США тим часом немає.

Нині в Сполучених Штатах діє «жовтий», або «підвищений», рівень загрози.

У Нью-Йорку в п’ятницю ввечері журі присяжних винесло звинувачення чотирьом чоловікам за п’ятьма пунктами, пов’язаними зі змовою влаштувати вибухи паливних сховищ і трубопроводів на летовищі імені Джона Кенеді.

Трьох ґаянців і одного тринідадця арештувати раніше в червні.

Американські правоохоронці вважають, що підозрювані мають контакти з ісламістами в Карибському басейні і Латинській Америці.
XS
SM
MD
LG