Доступність посилання

ТОП новини

У Криворізькому районі Дніпропетровщини депутати райради висловили недовіру голові райдержадміністрації, лідерові місцевої «Нашої України»


«Нашоукраїнці» називають це політичним тиском.

«Нашоукраїнці» називають це політичним тиском.

Голова обласної організації «Нашої України» Віктор Гноєвий звернувся із заявою до Президента і повідомив про факт політичного переслідування свого однопартійця Сергія Нагайченка.

Пан Гноєвий заявив, що упродовж останніх двох років, коли Нагайченко обіймає посаду голови Криворізької райдержадміністрації, у районі спостерігаються позитивні зміни економічних показників, район займає 4 сходинку в рейтингу області.

Між тим, у Криворізькій районній раді, де більшість мають «регіонали» кажуть, що рішення про висловлення недовіри голові райдержадміністрації депутати ухвалили за результатами звіту щодо виконання програми соціально-економічного розвитку району за 2006 рік та враховуючи відсутність соціально-економічних проектів на цей рік.

За результатами таємного голосування, за висловлення недовіри проголосував 31 депутат – це більше двох третин складу райради. Противники Сергія Нагайченка зажадали від Президента звільнити його з посади.

Конфлікт між головою райдержадміністрації та райрадою на Криворіжжі триває майже два роки. Одна із нерозв’язаних суперечок – розподіл частини коштів від продажу «Криворіжсталі».
XS
SM
MD
LG