Доступність посилання

ТОП новини

Огляд преси: Якою буде нинішня виборча кампанія? Які сходи в Європі найкрасивіші? Який український фестиваль обіцяє стати подією року?


Ірина Біла Сталося. Дискусіям та неузгодженостям у середовищі націонал-демократів покладено край. Як інформує газета «Україна молода», учора три найпотужніші пропрезидентські політичні сили підписали угоду. Список об''єднання очолить Юрій Луценко. Лідер «НаСа» запевняє, що все робилося відкрито й прозоро, а місця у першій десятці визначали не в «закритому режимі», а згідно з симпатіями та смаками громадян України. Про це - в матеріалі «Фронтом єдиним».

Нинішня виборча кампанія буде толерантнішою. Політики озиратимуться на Захід. Час «чорнухи» та відвертих болючих ударів уже в минулому. Не буде брутальної пропаганди. Виборців завойовуватимуть у «білих рукавичках». Основою реклами «Партії регіонів» стане економічне зростання за уряду Януковича, «Нашої України» – справедливі вибори та неможливість повернення ситуації з перебіганням депутатів із фракції у фракцію. Ідеєю БЮТу буде уряд на чолі з Тимошенко, який не кластиме яйця в кишені олігархів, а чесно господарюватиме. Луценко ж «убиватиме дракона» – такі прогнози в «Газеті по-українськи» подає віце-президент Асоціації політичних психологів Віктор Рибаченко.

Відпочинок на березі Азовського моря обійдеться українцям набагато дешевше, аніж на Чорному. Крім того, вода там тепліша, а спека переноситься легше. Про інші переваги відпустки на Азовському морі розповідає газета «Сегодня». Стаття називається «Пристрасті за Азовом».

Кілька років тому європейські експерти визначили найкрасивіші сходи континенту. Комісія, а до її складу увійшли мистецтвознавці, архітектори, історики, найкрасивішими сходами Європи визначила сходи в Римі, що з''єднують собор Святої Трійці Монті з вулицею Кондотті. У престижній десятці – сходи, що ведуть на паризький Монмартр, Сходи кавалерів у Празі, сходи в палаці Сан-Сусі в Потсдамі. А шостий рядок у престижному європейському рейтингу посіли Потьомкінські сходи в Одесі. Про легенду і таємниці цих сходів розповідає газета «Голос України».

Сьогодні в Києві відкривається Четвертий міжнародний етнічний фестиваль «Країна мрій». Як пише «Газета 24», він обіцяє стати фестивальною подією року. Докладніше про нього – в статті «Країна мрій» виходить у лідери».
XS
SM
MD
LG