Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко й представники великого бізнесу домовилися про співробітництво для забезпечення стабільного розвитку економіки й сприяння розвитку бізнесу


Про це у суботу повідомила прес-служба Президента з посиланням на меморандум, підписаний між Президентом і бізнесменами.

Про це у суботу повідомила прес-служба Президента з посиланням на меморандум, підписаний між Президентом і бізнесменами.

Президент Віктор Ющенко зустрівся із представниками великого бізнесу 4 липня.

Глава держави виступив за відокремлення бізнесу й політики.

Президент й бізнесмени домовилися зустрічатися щокварталу.

За меморандумом, Ющенко й бізнесмени домовилися про проведення низки заходів для поліпшення економічної ситуації в Україні, зокрема, у податковій сфері домовилися прийняти Податковий кодекс, що повинен забезпечити зниження податкового тиску (зокрема, ставки податку на додану вартість до 17%), введення інвестиційно-інноваційного податкового кредиту, механізмів спрощеного відшкодування ПДВ для великих експортерів й інвесторів, податкових стимулів енергозбереження, збереження таких стимулів для технопарків, підвищення стимулюючої ролі амортизації, податкове стимулювання фінансового лізингу.

У сфері соціальних податків вони домовилися про сприяння зменшенню навантаження на фонд оплати праці, введенні єдиного соціального внеску на загальнообов''язкове державне соціальне страхування.

Ющенко й бізнесмени також домовилися забезпечити стабільність товарних ринків.
XS
SM
MD
LG