Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Балога вважає, що Кабмін повинен ініціювати звільнення міністра транспорту й зв''язку Миколи Рудьковського після аварії поїзда на Львівщині


Керівник Секретаріату Президента Віктор Балога у вівторок зазначив, що глава держави Віктор Ющенко вже вказував на некомпетентність Рудьковського на нинішній посаді.

Керівник Секретаріату Президента Віктор Балога у вівторок зазначив, що глава держави Віктор Ющенко вже вказував на некомпетентність Рудьковського на нинішній посаді.

«Час підтвердив, що Президент зробив правильне зауваження. За вчорашнім інцидентом на Львівщині Кабінет Міністрів повинен зробити адекватні висновки й прийняти відповідні рішення. Відставка Рудьковського могла б стати одним з таких рішень. Життя й здоров''я людей не можуть бути заручниками непрофесіоналізму однієї людини», – заявив Балога, наголошуючи, що аварії на залізниці стали частими останнім часом.

У відповідь Міністр транспорту і зв’язку Микола Рудьковський припустив, що Віктор Балога у своїх обвинуваченнях виходить із політичних міркувань.

Микола Рудьковський: «Я б не хотів переводити роботу міністерства в політичну площину. Якщо пан Балога бачить у всіх таких ситуаціях, які відбуваються в Україні, тільки політичний підтекст, напевно він виходить із політичних міркувань як керівник штабу «Нашої України»... Йому необхідно порадитися із Президентом».

Матеріали до теми:

• Прокуратура порушила кримінальну справу за фактом залізничної аварії на Львівщині, через яку горіли цистерни з отруйним фосфором; можливість диверсії виключають • Які можливі наслідки горіння цистерн з отруйним фосфором в результаті аварії на Львівщині? Інтерв’ю з колишнім Міністром екології та природного середовища Сергієм Курикіним
XS
SM
MD
LG